1. Homepage
  2. Despre Proiect

Despre Proiect

Lansara acestui site a venit la inițiativa Anei Niculăeș, in martie 2020 la inceputul pandemiei – o parte din colegii psihologii s-au oferit voluntari ca să ajute personale care se confruntă cu un disconfort emoțional creat de pandemia COVID-19.

Misiunea e susținerea sănătății mintală optimă prin prevenire, suport, intervenție și educare atît individual, cît și colectiv. 

Viziunea - o societate care pune în valoare și susține în mod activ persoanele în parcursul lor către o sănătate mintală sustenabilă.

O ”criză” este orice situație pe care o persoană nu o poate depăși, atât din cauza afectării echilibrului fizic și/sau psihologic individual, cât și/sau din necunoașterea modului de răspuns la o situație neașteptată și percepută ca amenințătoare.

Specialiștii în domeniul sănătății mintale pot să ofere asistență psihologică pentru a ajuta persoanele să dezvolte strategii constructive pentru a face față acestei perioade pline de insecurități.

Echipa Respiro a verificat studiile psihologiilor de pe site, totodata încurajam utilizatori să discute cu psihologi despre abordarea, tehnicii pe care le folosește. Va recomandam sa stabiliti sedinte cu mai multi psihologii pentru a gasi specialistul cu care rezonati, vă simțiți confortabil in comunicare si aveți un sentiment de incredere acesta fiind elementul de baza în procesul terapeutic.

Susține sănătatea emoțională! Cu doar 1$ poți contribui la menținerea comunității noastre. Astfel, ne poți ajuta să avem acces la toate instrumentele necesare pentru a dezvolta o națiune emoțional sănătoasă. Împreună devenim o forță! Susține comunitatea Respiro pe Patreon!

© 2020 Respiro.md, Toate drepturile rezervate