respiro

Bun venit pe blogul Respiro

Data publicări:

Ghid practic pentru prevenirea bournout-ului la locul de muncă

Cum să previi arderile profesionale și să îți menții sănătatea emoțională la job: Ghid GRATUIT de la specialiștii RESPIRO


Te-ai întrebat vreodată cum te simți la serviciu, și cât de importantă este de fapt sănătatea ta emoțională la locul de muncă? S-a estimat că o persoană obișnuită își petrece o treime din viață la job. Adică, aproximativ 90.000 de ore de-a lungul vieții. 75% dintre persoane au experimentat depresia în muncă și oboseala cronică, iar 40% dintre ei au afirmat că au trecut printr-un bournout, în special în timpul pandemiei.


Ritmul prea alert al vieții, lucrul de acasă odată cu venirea pandemiei, și numărul în creștere al persoanelor care se confruntă cu această stare continuă de epuizare la job, i-a impulsionat pe specialiștii platformei RESPIRO să creeze un ghid practic pentru prevenirea arderii profesionale.


Iată ce vei găsi în acest ghid:

Vei avea acces la sfaturi ușor de urmat, ce te vor ajuta să practici mindfulness la locul de muncă. Astfel, vei lăsa gândurile și sentimentele neplăcute să treacă pe lângă tine.


Descarcă E-book-ul „5 sugestii pentru prevenirea arderii profesionale” absolut GRATUIT! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos! Credem că acest ghid: „5 sugestii pentru prevenirea arderii profesionale” este un instrument valoros pentru dezvoltarea ta psiho-emoțională! Aplică sfaturile practice chiar de azi, pentru a preveni bournoutul!

Lasă email-ul tău pentru e-book