facebookRespiro помогает найти психолога под свой запрос
Respiro logo

respiro

твой онлайн-психолог

Не страдайте молча, обратитесь за профессиональной поддержкой

Запланируйте встречу на завтра

Hero image
EBook

Бесплатная электронная книга:

Профилактика профессионального выгорания

Скачать бесплатно

Выберите трудности, с которыми вы сталкиваетесь

и мы порекомендуем до 3-х подходящих Вам специалистов

Любое путешествие начинается с первого шага

Не страдайте молча, обратитесь за помощью

phone video call
laptop woman smiling
woman walking smiling
 1. Зарегистрироваться

  Из любого уголка мира

 2. Выберите специалиста

  На сайте создано 563+ аккаунтов.

 3. Вы программируете онлайн

  Выберите дату и время, которые подходят вам

 4. Оплата онлайн

  Сайт безопасен, и вы получите электронное письмо с подтверждением.

Как мы можем вам помочь?

Проблемы, с которыми мы работаем

Как мы можем вам помочь?

Онлайн-терапия так же эффективна, как и занятия в офисе.

Теперь вы можете получить психологическую поддержку на родном языке у специалиста, с которым вы сможете найти культурный отклик, независимо от того, в каком уголке мира вы находитесь – всего лишь один клик.

respiro mobile screenshot
Безопасность
Доступный
Защита
Конфиденциальность
Полезность

Кто мы?

Познакомьтесь с нашими специалистами

specialist group

Стоимость варьируется в зависимости от специалиста от 450 лей до 1200 лей.

Ce spun clienți noștri?

Recenzii și recomandării

Cristina L.

Am ales Respiro pentru prima mea experiență de consiliere psihologică online și am fost uimit de calitatea serviciilor oferite. Video chat-ul integrat pe site m-a făcut să mă simt încrezător în fiecare ședință. Echipa bilingvă și diversitatea serviciilor au fost exact ceea ce aveam nevoie pentru familie mea multietnică pentru a începe o călătorie de autodescoperire și vindecare. Recomand cu căldură!

Maria B.

Am fost plăcut surprinsă că platforma Respiro mi-a oferit flexibilitatea de a alege între ședințe online și la cabinet, ceea ce a fost esențial pentru programul meu aglomerat, în zilele în care nu reușesc din cauza traficului să ajung la cabinet pot face sednța on line. Am găsit suportul de care aveam nevoie și am apreciat atenția acordată detaliilor în fiecare aspect al experienței mele terapeutice.

Sanda B.

Experiența mea cu Respiro a fost una cu adevărat confortabilă și benefică. Sistemul lor de plată online facilitează procesul, iar opțiunea de a programa ședințe în funcție de orele specialiștilor și ale mele a fost un plus major, asta mi-a ușurat decizia de a mă programa, plus pentru ca procedura de programare e online mi-a diminuat din neliniște. Recomand cu încredere Respiro celor care caută o modalitate eficientă și personalizată de a primi suport psihologic.

Mihaiela

Respiro oferă o diversitatea de servicii în mediu online Sesiunile individuale și pentru cupluri au fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a face față provocărilor vieții. Faptul că specialiștii vostri sunt atât de receptivi și deschiși în comunicare face întreaga experiență terapeutică extrem de valoroasă. Vă mulțumesc!

Ion V.

Procesul de programare și achitare pe site-ul Respiro este extrem de simplu și sigur. Posibilitatea de a plăti cu cardul mi-a ușurat semnificativ viața, iar faptul că au reflectat orele de lucru în funcție de fusurile orare m-a ajutat să îmi gestionez programul în mod eficient. Mulțumesc, Respiro, pentru efortul vostru că să avem acces la grijă de sănătatea emoțională!